Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De rechtszaak van de zusjes Zimra en Simcha Geurts tegen een groep meisjes gaat nog steeds door. Alhoewel de verdachte groep meisjes al een taakstraf opgelegd gaat krijgen van het Openbaar Ministerie, wil Zimra ook met een civiel proces de groep straffen.
 
Hiertoe heeft zij de bekende Utrechtse advocaat Yehudi Moszkowicz, de kleinzoon van Max Moszkowicz en de neef van Abraham ‘Bram’ Moszkowicz, ingehuurd. Zimra staat bekend als een playmate van Playboy en heeft een Joods-Zuid-Afrikaans-Nederlandse achtergrond.
 
Volgens de zusjes waren ze met twee andere vriendinnen aan het dansen in een Utrechtse discotheek toen een meisje tegen de 20-jarige Simcha botste. Meteen hierop duwde ze Simcha hard weg waardoor ze ten val kwam. Toen haar zus, de 21-jarige Zimra, vroeg waarom ze dit deed, kneep één van de meiden haar keel dicht. Hierop begonnen de vriendinnen van de aanstichters meteen te schoppen en te slaan. Ook Zimra raakte hierbij ten val.
 
Toen de zusjes Geurts op de grond lagen, bleven de vier meisjes schoppen terwijl de zusjes  met opgetrokken knieën op de grond lagen. “Er hebben vier meisjes tegen het hoofd van Simcha geschopt en ook Zimra heeft een aantal rake klappen gekregen. Wij vinden daarom dat het voor de rechter moet worden gebracht”, aldus Yehudi Moszkowicz.
 
Het is onbekend wat de twee andere vriendinnen van Zimra is overkomen of wat zij hebben gedaan tijdens de vechtpartij. De vechtpartij werd opgebroken door portiers en de agenten kwamen ter plekke verhaal halen. Toen één van de meiden Zimra in haar rug stompte toen Zimra met de politie aan het praten was, werden de dader en haar vriendin meegenomen naar het bureau. De andere twee vechtersbazen van de groep aanvallers bleven ongestraft achter. Ook na afloop zouden er nog bedreigende tweets gestuurd zijn naar Zimra door familieleden van de agressievelingen.
 
Daarnaast heeft de vader van één van de meisjes Zirma beschuldigd van drugsgebruik, agressieve wangedrag, provocatie en arrogant gedrag vlak voor, tijdens en na de vechtpartij. De manager van Zimra, Sidney Brandeis, meldt dat de beveiligingscamera’s het incident duidelijk hebben opgenomen en dat er geen sprake van is dat Zimra of Simcha het gevecht zelf uitgelokt zouden hebben. Brandeis heeft dan ook aangegeven een civiele procedure wegens smaad en laster op te zullen starten. Het is nog onduidelijk of Yehudi dit ook voor zijn rekening zal nemen daar hij een strafrechtadvocaat is.
 

Reacties   

 
#1 vadimchuk157a 20-02-2022 21:50
Does not follow, however, to forget that general conception of the folded position provides to the wide circle (specialists) participating in forming of ideas on an exit from the folded situation. http://ise.md/user/gennadij826d/
 
 
#2 vadimchuk157a 20-02-2022 21:59
Everyday practice shows that the folded situation not which character does not require the analysis of correct directions of development from us. http://www.ecocamp.ru/user/ivan897z/
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen