Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De jongste telg van de beroemde advocatenfamilie Moszkowicz heeft onlangs een nieuw pand betrokken in het centrum van Utrecht aan het befaamde Neudeplein in hartje Utrecht. Het gaat om Yehudi Moszkowicz, de kleinzoon van Max Moszkowicz en de neef van Abraham ‘Bram’ Moszkowicz. Yehudi is de zoon van Robert Moszkowicz en Marjolijn Vissers, welke beiden ook succesvolle advocaten zijn.
 
Voordat Yehudi zijn eigen advocatenkantoor begon had hij een advocatenkantoor met zijn moeder mr. Marjolijn Vissers onder de naam Vissers & Moszkowicz Advocaten. Dit kantoor lag ook in het historische deel van Utrecht aan de Kromme Nieuwegracht. Momenteel heeft mr. Marjolijn Vissers haar kantoor nu daar onder de naam MDMV Advocaten & Bedrijfsadviseurs. Yehudi Moszkowicz gaat in Utrecht verder onder de naam Moszkowicz Advocaten Utrecht. Tussen beide kantoren is er een goede relatie en stabiele samenwerking.
 
Derdegraads Moszkowicz, de 32-jarige Yehudi heeft met zijn nieuwe pand meteen ook het aanzicht van het historische Utrecht veranderd. Vanaf het drukbezochte Neudeplein, waar veel studentencafés en leuke kroegjes gevestigd zijn, staat het pand van Yehudi met het immense uithangbord Moszkowicz nu in het uitzicht. Een welkome en leuke verandering in het drukke centrum van Utrecht.
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen