Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

De website Utrecht.Nieuws.nl kwam onlangs met het nieuws dat de politieke partij Groenlinks overwoog om actie te ondernemen tegen de website Alles In Perspectief. In het artikel zelf werd gesproken van ‘GroenLinks’ waar ‘Groenlinks’ bedoeld werd maar ook ging de rest van het artikel over Groenlinks-politicus Bas Nugteren.
 
Het was in wezen dan ook Bas Nugteren die overwoog om actie te ondernemen tegen Alles In Perspectief en niet Groenlinks zelf. Op de nieuwssite waren er artikelen verschenen waarin bleek dat Nugteren een antipathie koesterde jegens Turken. Critici noemden hem onder andere een anti-Turk en racist tegen Turken. De artikelen waren geschreven op basis van audiomateriaal, getuigen en e-mailwisselingen van Bas Nugteren uit 2011.
 
Nugteren bracht het nieuws dusdanig dat het leek alsof Groenlinks zelf actie zou ondernemen, maar dat is geenszins het geval. Nugteren bleek hierbij een intrigant te zijn. Omdat Nugteren zelf geen juridische stappen heeft ondernomen, erkent hij volgens velen zijn schuld. Ook heeft Bas Nugteren behalve zijn aankondiging dat hij actie zou ondernemen nog steeds niet ontkent dat hij de uitspraken medio eind 2011 heeft gedaan. Dit lijkt allemaal tegen hem te spreken, het spreekt in ieder geval niet voor hem.
 

Toon meer artikelen van deze auteur

Login of registreer om een reactie te plaatsen